Blog

 1. December 17, 2020

  Service profesional de ski, snowboard și patine

  A sosit iarna și după un an aiurea ca asta, din fericire pârtiile se deschid pe rând, deci am dat start la service-ul de ski, snowboard și patine!

  Mai multe
 2. April 20, 2020

  5 sfaturi pentru menținerea bicicletei în stare bună pe timpul antrenamentelor indoor

  Porția zilnică de transpirație poate avea efecte nedorite asupra bicicletei tale. Sfaturi utile de la un mecanic cu experiență.

  Mai multe
 3. March 30, 2020

  EASY RIDER SERVICE - HOME PICK-UP & DELIVERY

  Dorim să vă informăm, că magazinul și servisul nostru este DESCHIS și rămânem deschiși până când ne este permis, cu programul următor: zilnic 10:00-18:00, sâmbătă 10:00-14:00. Pentru a veni la ajutorul dumneavoastră, după măsurile luate de restricție, vă stăm la dispoziție cu următoarele servicii.

  Mai multe
 4. March 10, 2020

  Mureș Gentlemen’s Race

  Mures Gentlemen’s Race    În 1899, pe 24 mai a fost organizată prima cursă de ciclism în Târgu Mureș. În onoarea acelui eveniment, care a marcat începuturile ciclismului în orașul nostru, organizăm anual această cursă prietenească, care se adresează tuturor iubitorilor acestui sport din oraș și împrejurimi, dar oricine este binevenit!
  Mai multe
 5. February 23, 2020

  9 Greșeli de întreținere a bicicletei, care te pot costa mult

  Efectuarea unor reparații simple, este o modalitate bună de a economisi bani și de a deveni independent. Dar uneori chiar și cele mai simple lucrări de mentenanță pot avea efecte adverse.

  Ca mecanici de biciclete începători, fiți conștienți de aceste greșeli comune de întreținere pe care le facem cu toții la prima încercare...

  Mai multe
 6. February 16, 2020

  Tot ce trebuie să știi despre bicicletele electrice

  Fie că sunt biciclete pentru navetă, oraș, cargo, cursiere, de șosea sau mountain bike, există biciclete electrice pentru toate necesitățile.

  Bicicletele electrice nu mai sunt o curiozitate sau o raritate. Au intrat pe piața în stil mare, trântind ușa, ca un cowboy într-un film western. Eliberați de multe constrângeri tehnologice, constructive si de proiectare, precum greutatea și angrenajul, popularitatea bicicletei electrice a explodat. Orice bicicletă vă puteți imagina, probabil deja există în gama vreunui producător. De la biciclete de marfă (cargo) la cele urbane, de navetă, și până la biciclete de munte, și cele de șosea cele pliabile și chiar cruiser, există ceva pentru

  Mai multe
 7. February 16, 2020

  Definiția bicicletei electrice

  Se vorbește mult despre bicicletele electrice, dar ce sunt ele defapt? Iată definiția lor, scurt și concis.

  Mai multe
 8. February 16, 2020

  13 Motive să încerci un E-Bike

  Primul lucru pe care ar trebui să îl știti despre bicicletele electrice este că sunt aici și vor fi prezențe încă multă vreme. Vânzările de biciclete electrice au cunoscut o incredibilă creștere de 91 % in perioada 2016-2017, potrivit companiei de cercetare de piață NPD Group. Este o industrie de peste 77 milioane de dolari și nu există niciun semn de încetinire.  Anul trecut, vânzările de biciclete electrice au depășit chiar și vânzările de biciclete tradiționale în Olanda.

  Mai multe
 9. May 07, 2019

  Magazin vs. online

  Ai avut o bicicletă acum 10 ani care stă în pivniță prăfuit și ruginit și ai dori să-l schimbi pe una nou ca să poți ieși și tu cu prietenii la o plimbărică în mijlocul naturii?

  În ultimii 10 ani, de când nu te-ai dat pe bicicletă s-au schimbat multe și nu mai ești la zi cu ultimele trenduri în lumea bicicletelor sau nu știi de unde și ce să cumperi? Oare să găsești o soluție rapidă în comoditatea onlineului sau ți-e frică să cumperi o prostie fără a asculta sfatul unui vânzător priceput și mai bine cumperi dintr-un magazin specializat? Încercăm să te ajutăm cu întrebarea asta: Pentru unii dintre noi shoppingul este un hobby, pentru alții o necesitate. În zilele de azi modalitatea de a face cumpărăturile poate fi destul de diferită. Putem să ne plimbăm cu o cafea în mână, ascultând muzică pop în malluri sau putem să schimbăm toată garderoba, fără să părăsim bucătăria, în timp ce facem o ciorbă.

  Pe vremuri era foarte simplu, ai încercat câteva biciclete în magazinul special

  Mai multe
 10. May 07, 2019

  Bicicleta nouă vs. folosită

  Am ajuns la o altă tematică destul de importantă: achiziționarea unei biciclete.

  Mulți dintre noi au avut aceste întrebări la un anumit punct: Să cumpăr una nouă cu garanție sau încerc norocul și cumpăr un second hand la jumătate de preț?

  La această întrebare probabil cel mai important factor este dacă cunoaștem lumea bicicletelor sau nu. Dacă pedalezi de ani de zile, probabil varianta second este o soluție bună pentru tine. Când cumperi bicicletă și știi la ce să te uiți, este o soluție să cumperi biciclete second, dar și așa pot să apară lucruri neașteptate care aduc costuri în plus. Însă dacă nu ai experiență în domeniul bicicletelor, sau ești experimentat și dorești o bicicletă care să-ți fie alături mai mulți ani, îți recomandăm o bicicletă nouă. Fie online sau din magazine fizice, ai confortul garanției dacă se întâmplă ceva, o gamă mare de modele și mărci, plus la cumpărare oamenii experimentați îți stă la dispoziție și te ajută la alegerea mărimii corecte și

  Mai multe
Posts loader