Blog

 1. May 08, 2019

  Bicicleta ideală pentru mine

  Mulți dintre noi nu au o bicicletă ideală, însă au doi-trei. Alții au găsit-o deja, iar pentru restul care încă o mai caută, am încercat să compunem acest articol. Sunt mulți factori care definesc bicicleta ideală (mărime, design, echipare, etc.) dar totul începe cu înțelegerea faptului ce este bicicleta și abia după aceea putem să căutăm pe cea ideală. Menționăm că informațiile regăsite mai jos nu sunt elaborate complet, ar dura mult prea mult, menită să ajută pe clienții noștri să găsesacă un sprijin de pornire pe o cale de căutare probabil mai lungă. Iată principalele categorii de biciclete:

  Mountain bike

  Mulțumită ciclismului de munte s-a născut pasiunea noastră pentru bicicletă.

  „Live to ride. Ride to live.” Biciletele mountain bike sunt concepute și construite ca să fie un partener de încredere care să te scoată din haosul urban și să te ducă confortabil și eficient în mijlocul naturii. Născut în anii 80’, evoluția sa a implicat nenume

  Mai multe
 2. May 08, 2019

  Magazin vs. online

  Ai avut o bicicletă acum 10 ani care stă în pivniță prăfuit și ruginit și ai dori să-l schimbi pe una nou ca să poți ieși și tu cu prietenii la o plimbărică în mijlocul naturii?

  În ultimii 10 ani, de când nu te-ai dat pe bicicletă s-au schimbat multe și nu mai ești la zi cu ultimele trenduri în lumea bicicletelor sau nu știi de unde și ce să cumperi? Oare să găsești o soluție rapidă în comoditatea onlineului sau ți-e frică să cumperi o prostie fără a asculta sfatul unui vânzător priceput și mai bine cumperi dintr-un magazin specializat? Încercăm să te ajutăm cu întrebarea asta: Pentru unii dintre noi shoppingul este un hobby, pentru alții o necesitate. În zilele de azi modalitatea de a face cumpărăturile poate fi destul de diferită. Putem să ne plimbăm cu o cafea în mână, ascultând muzică pop în malluri sau putem să schimbăm toată garderoba, fără să părăsim bucătăria, în timp ce facem o ciorbă.

  Pe vremuri era foarte simplu, ai încercat câteva biciclete în magazinul special

  Mai multe
 3. May 08, 2019

  Bicicleta nouă vs. folosită

  Am ajuns la o altă tematică destul de importantă: achiziționarea unei biciclete.

  Mulți dintre noi au avut aceste întrebări la un anumit punct: Să cumpăr una nouă cu garanție sau încerc norocul și cumpăr un second hand la jumătate de preț?

  La această întrebare probabil cel mai important factor este dacă cunoaștem lumea bicicletelor sau nu. Dacă pedalezi de ani de zile, probabil varianta second este o soluție bună pentru tine. Când cumperi bicicletă și știi la ce să te uiți, este o soluție să cumperi biciclete second, dar și așa pot să apară lucruri neașteptate care aduc costuri în plus. Însă dacă nu ai experiență în domeniul bicicletelor, sau ești experimentat și dorești o bicicletă care să-ți fie alături mai mulți ani, îți recomandăm o bicicletă nouă. Fie online sau din magazine fizice, ai confortul garanției dacă se întâmplă ceva, o gamă mare de modele și mărci, plus la cumpărare oamenii experimentați îți stă la dispoziție și te ajută la alegerea mărimii corecte și

  Mai multe