Despre noi

Bun venit pe siteul nostru!

 

Totul a început când eram copii și am primit primele biciclete de la părinții noștri și am înțeles că bicicleta e mult mai mult decât o jucărie ca și restul. Am înțeles, că este o modalitate de a ajunge primul la magazinul de pe colț, să avem noi primii înghețată dintre prieteni, este un mijloc de transport pe care puteam duce încă 4 prieteni, să aibă și ei înghețata din timp :D. Cu trecerea anilor a devenit un mijloc important de explorare a orașului și a naturii, după ce a devenit un transport ieftin și rapid la tinerețe, care ne ducea la școală și în weekend în excursii lungi, cu cortul. Bicicletele au devenit de-a lungul anilor o parte a vieții noastre, prin care am cunoscut prieteni și frați și ne-a adus nenumerate amintiri fără care nu ne-am putea imagina viețile. Și încă în ziua de azi are un rol important, poate cel mai important, este elixirul nostru magic în lumea asta aglomerată și ciudată.

Easy Rider este un magazin și service de biciclete care funcționează de peste 10 ani pe piața târgumureșeană. O companie care a fost pornită din pasiunea pentru biciclete și aventură. Pasiunea ne ține motivat de atâția ani, ne face să fim activi în comunitatea cicliștilor mureșeni, nu numai prin vânzarea de biciclete ci și prin organizarea de evenimente sportive, ca de exemplu: Critical Mass, Gentleman’s Race, etc.

 

 

Membrii entuziasmați ai echipei noastre au avut și au un rol semnificativ în subcultura ciclismului mureșean.

 

 

Mutată recent într-o locație nouă, cu un feeling și ambient plăcut, oferim cea mai mare gamă de produse de ciclism din regiune. Pe lângă serviciile de consiliere profesională în alegerea echipamentului potrivit, mecanicii noștrii au o experiență îndelungată în domeniu. Iar pe parcursul sezonului rece oferim întreținere și servisare a echipamentelor de iarnă: schiuri, snowboarduri și patine.

 

 

 

 

Deci, bun venit în lumea noastră, în lumea Easy Rider! Avem scopul de a vă oferi cea mai mare gamă de produse din acest domeniu, și să îmbucurăm câte mai multe persoane din România, oferind sursa vieții sănătoase, a vieții pe două roți, accesul în această lume magică.

Vă așteptăm în showroom la o cafea!