Modalități de finanțare și plată

PLATA LA LIVRARE

Easy Rider livrează colete și cu plată ramburs. Plata se va face direct la curierul Fan Courier în momentul primirii produsului. Clientul va achita şi 25 lei taxă de expediere fixă, sumă care este afișat automat pe factură și este calculat în totalul comenzii.

 

PLATA ONLINE CU CARDUL

La finalizarea comenzii după completarea câmpurilor cu datele de livrare, apasând butonul Pasul Următor, urmează Verificare și Plată. Dacă doriți să plătiți online cu cardul, selectați PayU după care bifând acceptarea termenelor și condițiilor apăsați butonul Continuă spre PayU și veți fi redirecționat în pagina de plată PayU, unde veți introduce datele cardului. După introducerea acestora vor apărea opțiunile de rate disponibile. După alegerea numărului de rate apasăsați butonul Plătește, iar tranzacția urmează să fie confirmată printr-un e-mail pe adresa asociată contului dvs. Easy Rider sau menționată în comandă. În cazul în care plata nu se confirmă, veți primi un mesaj de reîncercare.

 

PLATA ONLINE CU CARDUL ÎN RATE FĂRĂ DOBÂNDĂ

Puteți plăti în 2, 3, 4, 5 sau 6 rate fără dobândă cu cardurile Garanti Bank, Alpha Bank, BRD Finance, Card Avantaj (Credit Europe Bank) și Star BT (Banca Transilvania). La finalizarea comenzii după completarea câmpurilor cu datele de livrare, apasând butonul Pasul Următor, urmează Verificare și Plată. Dacă doriți să plătiți online cu cardul, selectați PayU după care bifând acceptarea termenelor și condițiilor apăsați butonul Continuă spre PayU și veți fi redirecționat în pagina de plată PayU, unde veți introduce datele cardului. După introducerea acestora sistemul securizat va recunoaște cardul de cumpărături și vă va oferi posibilitatea să alegeți numărul de rate disponibile. După alegerea numărului de rate apasăsați butonul Plătește, iar tranzacția urmează să fie confirmată printr-un e-mail pe adresa asociată contului dvs. Easy Rider sau menționată în comandă. În cazul în care plata nu se confirmă, veți primi un mesaj de reîncercare.

Bonus Card de la Garanti Bank

Număr de rate disponibile:
23456
0% dobândă

AlphaCard de la Alpha Bank

Număr de rate disponibile:
23456
0% dobândă

Card de credit de la BRD

Număr de rate disponibile:
23456
0% dobândă

Card Avantaj de la Credit Europe Bank

Număr de rate disponibile:
23456
0% dobândă

Start BT de la Banca Transilvania

Număr de rate disponibile:
23456
0% dobândă

 

FINANȚARE PRIN E-CREDIT

TBI Pay

Poți achiziționa produsele noastre simplu și fără documentație fizică prin e-credit de la TBI Credit. Este cel mai rapid proces de aprobare de pe piață. Ai nevoie de doar 10-15 minute pentru a cumpăra produsul dorit urmând doar trei pași, câteva detalii personale și printr-o interfață intuitivă și ușor de urmărită ai parte de un proces de finanțare 100% online. Pentru mai multe detalii te rugăm să accesezi pagina dedicată TBI Credit.

 

PLATA ÎN SHOWROOM

Pentru clienţii din Târgu Mureș, plata şi ridicarea produselor se poate face direct din magazinul de pe str. Gheorghe Doja nr.15. Dacă doriți să optați la această variantă, selectați opțiunea Plata la livrare.