Magazin și Service Biciclete și Ski - Gheorghe Doja Nr. 76, Târgu Mureș. Program: L-V, 9-17.

Istoric Easy Rider

Easy Rider este un magazin si service de biciclete care functioneaza de peste 10 ani pe piata Targu Mureseana, din 2006.


Activa in comunitatea ciclistilor mureseni nu numai prin vanzarea de biciclete ci si in organizarea de evenimente sportive, ca de exemplu: Critical Mass, Gentleman’s Race, etc…,


Membrii entuziasmati ai echipei noastre au avut si au un rol semnificativ in subcultura ciclismului Muresean.


Recent mutata intr-o locatie noua cu un feeling si ambient placut , oferim cea mai mare gama de produse specific cicliste din oras.

Pe langa serviciile de consiliere profesionala in alegerea echipamentului potrivit, mecanicii nostrii cu o experienta indelungata in domeniu,
ofera intretinere si servisare a echipamentelor de iarna: Schiuri, snowboarduri, patine , etc.

Put the fun between your legs.

Easy Rider

EasyRider-Magazin

Bun venit pe siteul nostru!

Totul a început când eram copii și am primit primele biciclete de la părinții noștri și am înțeles că bicicleta e mult mai mult decât o jucărie ca și restul. Am înțeles, că este o modalitate de a ajunge primul la magazinul de pe colț, să avem noi primii înghețată dintre prieteni, este un mijloc de transport pe care puteam duce încă 4 prieteni, să aibă și ei înghețata din timp :D.

Cu trecerea anilor a devenit un mijloc important de explorare a orașului și a naturii, după ce a devenit un transport ieftin și rapid la tinerețe, care ne ducea la școală și în weekend în excursii lungi, cu cortul. Bicicletele au devenit de-a lungul anilor o parte a vieții noastre, prin care am cunoscut prieteni și frați și ne-a adus nenumerate amintiri fără care nu ne-am putea imagina viețile. Și încă în ziua de azi are un rol important, poate cel mai important, este elixirul nostru magic în lumea asta aglomerată și ciudată.

Easy Rider este un magazin și service de biciclete care funcționează de peste 10 ani pe piața târgumureșeană. O companie care a fost pornită din pasiunea pentru biciclete și aventură. Pasiunea ne ține motivat de atâția ani, ne face să fim activi în comunitatea cicliștilor mureșeni, nu numai prin vânzarea de biciclete ci și prin organizarea de evenimente sportive, ca de exemplu: Critical Mass, Gentleman’s Race, etc.

Unde ne găsești?

Locatie Easy Rider

Curtea Diego pe stada Gheorghe Doja, Târgu - Mureș