Magazin și Service Biciclete și Ski - Gheorghe Doja Nr. 76, Târgu Mureș. Program: L-V, 9-17.

BICICLETA NOUĂ VS. FOLOSITĂ

Tricycle copii

Am ajuns la o altă tematică destul de importantă: achiziționarea unei biciclete.

Mulți dintre noi au avut aceste întrebări la un anumit punct: Să cumpăr una nouă cu garanție sau încerc norocul și cumpăr un second hand la jumătate de preț?

La această întrebare probabil cel mai important factor este dacă cunoaștem lumea bicicletelor sau nu. Dacă pedalezi de ani de zile, probabil varianta second este o soluție bună pentru tine. Când cumperi bicicletă și știi la ce să te uiți, este o soluție să cumperi biciclete second, dar și așa pot să apară lucruri neașteptate care aduc costuri în plus. Însă dacă nu ai experiență în domeniul bicicletelor, sau ești experimentat și dorești o bicicletă care să-ți fie alături mai mulți ani, îți recomandăm o bicicletă nouă. Fie online sau din magazine fizice, ai confortul garanției dacă se întâmplă ceva, o gamă mare de modele și mărci, plus la cumpărare oamenii experimentați îți stă la dispoziție și te ajută la alegerea mărimii corecte și la bikefitting. Dacă tot vrei să cumperi una folosită din motive de buget, recomandăm să iei un prieten cu tine care te ajută la cumpărarea unei biciclete second hand.

La bicicletele folosite mai este un aspect destul de neplăcut, un aspect despre care nici nu încercăm să intrăm în detalii. Este vorba despre proveniența bicicletelor folosite pe piața românească. Siteurile cu diverse anunțuri sunt pline de biciclete în stare foarte bună sau chiar nefolosite, însă la întrebarea provenienței primim uneori răspunsuri ciudate. Cine nu dorește o bicicletă probabil furată din străinătate, recomandăm să aibă mare grijă la achiziționarea unei biciclete folosite.

Dacă te-ai decis să-ți cumperi o bicicletă nouă, de calitate, te așteptăm la noi in showroom.

Share the Post:

Related Posts